Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Uw toegang tot de toekomst

CardAccess is een toonaangevend toegangscontrolesysteem waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. CardAccess staat bekend als innoverend, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, flexibel inzetbaar en duurzaam. Het systeem integreert naadloos met inbraakdetectie, videobewaking, tijdsregistratie, sleutelkasten en lockers. 

Dit systeem is compatibel met elke smart card- en biometrische technologie en door de modulaire opbouw groeit het systeem moeiteloos met u mee. U behaalt optimale beheersing over alle bedrijven in uw pand of over alle panden binnen uw bedrijf, waar ook ter wereld en in real-time.

Nu ook verkrijgbaar in een plug & play kit!

Dankzij de CardAccess Plug & Play starterskit wordt het installeren van een betrouwbaar toegangscontrole systeem wel heel eenvoudig.

Plug & play!
Op een mini PC is de laatste CardAccess software reeds geïnstalleerd, dus een server of PC heeft u niet meer nodig. De mini PC is een robuust product, zonder draaiende delen, dus ook toepasbaar op industriële locaties. 

Inclusief webclient
Als u ervoor kiest deze mini PC op het netwerk te koppelen, dan kunt u via een willekeurige monitor met een webbrowser het systeem bedienen. Vrijwel alle webbrowsers worden ondersteund, dus het maakt niet uit welk besturingssysteem u in gebruik heeft.

2Crypt technologie voor een Mifare prijs!
De kaarten en lezers zijn voorzien van een dubbele encryptie laag; 2Crypt. In eerste instantie is de beveiliging aanwezig van een standaard Mifare sector, met de beveiligingssleutel die daarbij hoort. Vervolgens wordt het kaartnummer nogmaals versleuteld in deze sector opgeslagen, gelinkt aan het serienummer van de kaart. Ook al wordt de volledige inhoud van de kaart gekopieerd naar een andere kaart, dan zal deze niet meer matchen met het serienummer en zal de kaart geweigerd worden door de kaartlezer.
Ondanks de hoge veiligheid zijn deze lezers uiterst scherp geprijsd. 

Inclusief licentie voor 4 panelen en uitbreidbaar tot 64 deuren!
Deze KIT is inclusief gratis 4 paneel licentie, maar uitbreidbaar tot 64 deuren. 
Compatible met alle CardAccess panelen en via de geïnstalleerde software kunnen alle panelen vervolgens worden beheerd.

 

10 jaar garantie CardAccess toegangscontrole

10 jaar garantie

CardAccess toegangscontrole voldoet aan de hoogste graad van betrouwbaarheid. Dat kunnen wij u garanderen. Met enige regelmaat komen we systemen tegen van ruim 20 jaar oud welke nog steeds probleemloos draaien!

Zo’n betrouwbaar systeem is natuurlijk alleen mogelijk met de meest hoogwaardige componenten. Zo worden de relais getest op honderdduizenden schakelingen, en is de processor krachtig genoeg om ook bij de grootste systemen binnen milliseconden te blijven reageren.

Niet alleen qua stabiliteit, maar ook qua functionaliteit zet CardAccess al sinds jaar en dag de standaard. Ziet u een ‘innovatieve’ nieuwe functie bij een ander systeem? Dan kunt u er vanuit gaan dat dit bij CardAccess al jaren standaard geïmplementeerd is.

Nu is het wederom tijd voor CardAccess om de standaard te zetten. Wij van ARAS Security durven niet alleen te zeggen dat CardAccess enorm betrouwbaar is, maar dit gaan we ook laten zien. Vanaf vandaag worden CardAccess systemen geleverd met 10 jaar garantie!

Algemene voorwaarden 10 jaar garantie CardAccess

  • De 10 jaar garantie is alleen van toepassing in combinatie met een lopend of nieuw SLA-contract;
  • De 10 jaar garantie geldt op alle huidige CardAccess Toegangscontrole panelen: de P1300PCB, de P1801PCB, de P2808PCB en de P2808-16PCB;
  • De 10 jaar garantie is niet van toepassing op behuizingen, voedingen, accessoires of accu’s;
  • Op alle overige producten van CardAccess bieden we standaard 3 jaar garantie;
  • Als het systeem vóór september 2016 is aangeschaft, nog binnen de standaard garantietermijn valt en voldoet aan de overige voorwaarden, dan komt u in aanmerking voor verlenging tot 10 jaar garantie;
  • Alle producten dienen in Nederland te zijn aangeschaft en in Nederland in gebruik te zijn;
  • De garantie geldt niet voor ondeugdelijk gebruik;
  • Naast de periode zijn de standaard garantievoorwaarden en leveringsvoorwaarden van toepassing.
CardAccess Brochure

 

 

Alle CardAccess producten

REFERENTIES

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.